Πρόθυμη σε όλες τις έρευνες η ΠΑΕ Καλλιθέα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας παίρνει θέση για τους “ύποπτους αγώνες” που παρουσιάστηκαν στη Βουλή τη Δευτέρα και σε δύο από αυτούς εμπλέκεται η Καλλιθέα εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μέσω αυτής ξεκαθαρίζει ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του ΟΠΑΠ και όλων των αρμόδιων αρχών για να πολεμήσουν το παράνομο στοίχημα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ομάδας της Καλλιθέας:

“Με αφορμή τη δημοσιοποίηση στη Βουλή στοιχείων με ύποπτους αγώνες στους οποίους σε δύο περιπτώσεις φέρεται να έχει αγωνισθεί η ομάδα μας, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα δηλώνει τα εξής:

Είναι τουλάχιστον άδικο για μία ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε απόλυτα αντίξοες συνθήκες να στιγματίζεται με “παιχνίδια” που δεν αρμόζουν ούτε με την ιστορία του Συλλόγου αλλά ούτε και με τα δείγματα γραφής και τις αρχές της διοίκησης και του μεγαλομετόχου κ. Νίκου Σαλευρή. Είναι όμως κάτι παραπάνω από άδικο για την ομάδα των “γαλάζιων μπέμπηδων”, που στελεχώνεται κυρίως από νέους 18-22 ετών να μπαίνουν γκρίζες σκιές στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να στέψουν πρωταθλήτρια την ομάδα της Καλλιθέας…

Επί της ουσίας, για τα δύο παιχνίδια στα οποία αγωνίσθηκε η ομάδα μας η διοίκηση της ΠΑΕ δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει σε όλες τις έρευνες για να εντοπισθούν ποιοι μπορεί να έπαιξαν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας.

Ο πρώτος αγώνας είναι ο φετινός του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό τον οποίο νικήσαμε με 1-0 στα τελευταία λεπτά. Είναι προφανές ότι δεν μας αφορά καμία σκιά, ήταν έκπληξη αλλά εμείς μπήκαμε στη μάχη για να κερδίσουμε, όπως το κάνουμε σε κάθε αγώνα. Θυμίζουμε ότι και στην φάση των 8, όταν αγωνισθήκαμε στο ΟΑΚΑ με τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό, το αποτέλεσμα ήταν 0-0 στο ημίχρονο και τελικώς χάσαμε 2-0 με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.

Ο δεύτερος αγώνας είναι ο περυσινός του πρωταθλήματος Διαγόρας-Καλλιθέα που έληξε 0-0. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε για να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό, όμως δεν τα καταφέραμε και τελικώς υποβιβασθήκαμε. Επομένως δεν είχαμε κανένα όφελος για τίποτε και κυρίως για τα παιχνίδια που παίχθηκαν πίσω από την πλάτη μας.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα δηλώνει συμπαραστάτης στον αγώνα της διοίκησης του ΟΠΑΠ και όλων των αρμόδιων αρχών για να απομονωθούν και να εντοπισθούν τα κυκλώματα των παράνομων στοιχημάτων και των συστημάτων που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου απέναντι σε ομάδες που προσπαθούν να επιβιώσουν κυριολεκτικώς ματώνοντας μέσα από τις προσπάθειες των διοικήσεων τους.

Η Καλλιθέα είναι υπερήφανη για την ιστορία της, τις αρχές της, τη διοίκησή της και κυρίως για τα παιδιά της ομάδας. Επί 40 χρόνια είναι προσηλωμένη στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και αυτό το έχει πληρώσει ακριβά με υποβιβασμούς, μη προβιβασμούς και άδικες διαιτητικές αποφάσεις. Δηλώνουμε σύμμαχοι στον αγώνα της Πολιτείας κόντρα στα “συστήματα διαφθοράς” και είμαστε πεπεισμένοι ότι η τελική έκβαση θα είναι νικηφόρα”.

Από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο